Våra bloggare

Christine Gandrup

Christine-GandrupTvåbarnsmamma med bakgrund som professionell badmintonspelare i över 16 år. 27 SM guld, silver och brons i VM och över 10 EM-medaljer. Född i Uganda och kom till Sverige som 10-åring. Jobbar idag som Eventprojektledare på Oriflame Cosmetics AB.

Christine vet att alla kan nå sina mål med rätt verktyg och inställning och kommer att blogga om hur du sätter och förverkligar dina mål och tacklar motgångar.

 

Katinka Kubenka

Katinka Kubenka är ledarkonsult och driver konsultbolaget Insight Consulting som levererar tjänster inom ledarskap, utveckling, avveckling, omställning och rekrytering i hela Sverige.

Skriver om hur människor inte bara kan utvecklas utan också veckla ut sig. Kompetensinsikt som öppnar upp för spännande möjligheter i en nuvarande eller framtida yrkesroll.

 

 

Louise Junghahn

Driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som rekryterings- och searchkonsult och rekryterar chefer, ledare och specialister inom marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi. Utnämndes 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”.

Skriver om sin drivkraft att hitta den optimala matchningen i varje rekrytering för långsiktig och hållbar framgång i en värld som ständigt förändras.

triangel_2kvadrater