Våra specialister

Louise Junghahn – grundare, ägare och seniorkonsult

Louise har mångårig egen chefserfarenhet och mer än 15 års erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering samt utvärdering och omställning av ledare och specialister inom privat och offentlig sektor. Hon har framgångsrikt genomfört 100-tals rekryteringar nationellt och internationellt. Innehaft flertalet chefs- och specialistroller inom marknadsföring, kommunikation, affärs- och verksamhetsutveckling, samt har mångårig erfarenhet som karriärcoach och seniorkonsult inom rekrytering, urval och affärs- och organisationsutveckling. Louise har också erfarenhet av styrelsearbete.

Louise har god erfarenhet av och insikt i hur företag med sina organisationer och verksamheter kan skapa effektivitet och ökat värde. Hon har ett mycket stort och väl etablerat nätverk inom Kommunikation, Marknadsföring, HR och Ekonomi i alla branscher.

Louise har en civilekonomutbildning med inriktning marknadsföring från Stockholms universitet och är certifierad i Kompetensbaserad intervjuteknik, flertalet personlighetsverktyg, såsom bland andra OPQ och Master Person Analys (MPA) samt begåvningstestet Adjustable Competence Evaluation (ACE). Louise är dessutom certifierad NLP Practitioner.

Louise har under åren vid flertalet tillfällen omnämnts och nominerats i olika HR- och rekryteringssammanhang. Bland annat blev hon utsedd i november 2014 på HR Sverige Bloggen till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”.

Mobil: 0703-27 27 02, e-post: louise@junghahn.se

louise_junghahn-1

triangel1