Våra bloggare

Katinka Kubenka

Katinka Kubenka är ledarkonsult och driver konsultbolaget Insight Consulting som levererar tjänster inom ledarskap, utveckling, avveckling, omställning och rekrytering i hela Sverige.

Skriver om hur människor inte bara kan utvecklas utan också veckla ut sig. Kompetensinsikt som öppnar upp för spännande möjligheter i en nuvarande eller framtida yrkesroll.

 

 

 

Christine Gandrup

Christine-GandrupTvåbarnsmamma med bakgrund som professionell badmintonspelare i över 16 år. 27 SM guld, silver och brons i VM och över 10 EM-medaljer. Född i Uganda och kom till Sverige som 10-åring. Jobbar idag som Eventprojektledare på Oriflame Cosmetics AB.

Christine vet att alla kan nå sina mål med rätt verktyg och inställning och kommer att blogga om hur du sätter och förverkligar dina mål och tacklar motgångar.

 

Louise Junghahn

Louise har en bakgrund som civilekonom med fokus på affärsutveckling och sedan 2001 arbetar hon som search- och rekryteringskonsult och rekryterar styrelser, chefer, ledare och specialister inom alla kompetensområden. Startade Junghahn & Partners 2013.

Utnämnd 2018 och 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige” och finns med på 100-listan.

Skriver bland annat om hur du lyckas med det du vill lyckas med i arbetslivet, trender på arbetsmarknaden, bidrar med tips och råd från sin erfarenhet av styrelsearbete, rekrytering och organisations- och affärsutveckling. Allt detta för långsiktig och hållbar framgång i en värld som ständigt förändras.

triangel_2kvadrater