En riktigt God Jul & Gott Nytt År önskar vi dig!

Under 2018 har vi fått förtroendet att hjälpa många av våra kunder att hitta sina nya chefer och specialister. Vi vill rikta ett stort TACK till er, både kunder och kandidater, för ett fantastiskt år!

Vi fortsätter framåt och är nu etablerade som en av de ledande aktörerna inom rekrytering av chefer och specialister inom HR, Marknadsföring, Kommunikation och Ekonomi.

Vi är också tacksamma för att vi tillsammans med våra kunder under 2018 har bidragit med många viktiga gåvor till Junghahn & Partners insamlingsfond “Rekrytering för livet”. Det är som vanligt dit vår julgåva går. För oss är samarbetet med Barncancerfonden oerhört viktigt!

Vår förhoppning är att 2019 ska bli lika givande och att du fortsatt ser oss som den självklara partnern när du söker nya nyckelpersoner eller nya utmaningar. Finns det något du tycker saknas eller som vi kan bli bättre på får du gärna dela med dig av det.

Vi hörs och ses på det nya året och önskar dig nu en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som rekryterings- och searchkonsult och rekryterar chefer, ledare och specialister inom marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi. Utnämndes 2014 och 2018 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här.