Vi önskar dig en riktigt skön sommar och semester

Snart är det dags, några kanske redan har påbörjat sin sommarsemester och som vanligt så känner nog de flesta att det ska bli skönt att få koppla bort och koppla av ett tag. Att bara få njuta av sköna lediga dagar!

Vi tycker att våren har gått fort och mycket beror på att vi har fått förtroendet att hjälpa så många av våra kunder att hitta nya fantastiska chefer och seniora specialister. Men mest av allt för att vi har passion för det vi gör och för att vi bidrar till hållbara organisationer och verksamheter.

Vi är också mycket stolta över att vi har fått nya förtroenden av bland annat FM Mattsson Mora Group, Unikum.net, Blomstergruppen Sverige och Bonava Sverige. Och som ni säkert alla redan vet finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sommarpresenten går som vanligt till Junghahn & Partners egen insamlingsfond ”Rekrytering för livet” hos Barncancerfonden. Vi har nu under många år tillsammans med våra kunder bidragit till livsviktiga bidrag för att hjälpa till att utrota barncancer.

Vi vill passa på att tacka alla er som gör att vi har så roligt på jobbet och samtidigt önska dig en riktigt härlig sommar och semester!

 

Om tid och lust dyker upp för intressant läsning så har vi under våren till exempel skrivit om:

 

Här hittar du vår blogg och kan bläddra bland fler intressanta artiklar


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som rekryterings- och searchkonsult och rekryterar chefer, ledare och specialister inom marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi. Utnämndes 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här.