God Jul & Gott Nytt År!

Vi har under 2019 fått förtroendet att hjälpa många av våra kunder och kandidater att hitta varandra för framtida gemensamma utmaningar.
TACK för att vi tillsammans gjorde 2019 så bra!

Med vår 20-åriga erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering vet vi hur rekrytering på executive- och specialistnivå ska gå till. Junghahn & Partners grundare Louise Junghahn har också under flera år blivit utsedd till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. Vi har passion för det vi gör och vi gör det med stort engagemang, kompetens och hjärta!

Vår julgåva går som vanligt till vår egen insamlingsfond ”Rekrytering för livet. Genom vår fond har vi under alla år stöttat Barncancerfondens viktiga arbete att utrota barncancern. Vi bidrar tillsammans med våra fantastiska kunder, då en del av rekryteringsarvodet oavkortat går till ”Rekrytering för livet”. Vårt samarbete med Barncancerfonden är viktigt för oss!

Snart nytt år… 2020… Vi hoppas att det ska bli ett givande år för er och vi ser fram emot att få rekrytera nya chefer, ledare och specialister till nyckelpositioner i näringslivet.

God jul & Gott nytt år önskar vi på Junghahn & Partners!

PS. Glöm inte bort att vi även har ett stort konsultnätverk av chefer och specialister och erbjuder interimslösningar, korta som långa. Har du konsultbehov eller är interimskonsult och söker nytt uppdrag, hör av dig!


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som search- och rekryteringskonsult och rekryterar chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige.

Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här
Louise på LinkedIn