Lämna panikläget och övergå till sans och balans för en långsiktigt hållbar arbetsmarknad

Tredje AP-Fondens VD Kerstin Hessius efterlyser en bredare debatt om konsekvenserna av åtgärderna som sätts in mot det nya coronaviruset. Hennes budskap var glasklart … “Vi måste lämna panikläget och övergå till sans och balans.”

Vi befinner oss i en omtumlande och oviss tillvaro, men vi vet också att det i alla kriser finns ett slut och början på något nytt. Vi måste tillsammans ta oss igenom det här och vara redo när det vänder, så låt oss hjälpas åt för att hålla en hållbar arbetsmarknad vid liv.

Junghahn & Partners verksamhet fortgår därför och vi har utöver vår 20 åriga erfarenhet av rekrytering och search och omställning också sedan många år digitala verktyg och den erfarenhet som krävs för att stötta företag med kompetensförsörjning under olika skeden i verksamheten. Våra rutiner är förändrade, vilket gör att nu möter alla kandidater våra kunder och rekryterare via video och andra digitala lösningar och i telefonkontakter.

Vi finns här för de företag och organisationer som snabbt behöver rekrytera eller hyra in extrapersonal för att hantera det nya marknadsläget oavsett tjänsteområde, och vi kan avlasta HR och rekryterare med videointervjuer, screening, search, tester och referenstagning samt rådgivning och genomförande av insatser i olika omställningssituationer.

Du når oss på 0703-27 27 02 och louise@junghahn.se.

Nu hjälps vi åt för att komma styrkta ur den här krisen!
Ta hand om dig!


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som search- och rekryteringskonsult och rekryterar chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige.

Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här
Louise på LinkedIn