Louise Junghahn listas igen som en av Sveriges 50 bästa rekryterare

Resultatet efter att HR Sverige Bloggen för ett par veckor sen gick ut och efterlyste nomineringar av personer som stod ut inom området rekrytering är nu klart. I mycket stor konkurrens, över 450 nomineringar, placerar sig Louise Junghahn återigen på listan över ”Sveriges 50 bästa rekryterare”.

Förra gången samma nomineringsrunda genomfördes, vilket var 2014 (vilket också var den första som HR Sverige Bloggen någonsin genomförde), var Louise också med på topp-50-listan.

Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma över att ännu en gång ha lyfts fram på det här sättet av våra kunder och kandidater. Vi vill tacka alla som har nominerat mig och Junghahn & Partners!

 

Ett axplock av årets nomineringar från HR Sverige Bloggens ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018” kommer här:

”Vill nominera Louise Junghahn på Junghahn & Partners. Hon driver och sköter sina uppdrag med bravur och tar väl hand om oss och kandidaterna. Dessutom utmanar hon oss och vågar ifrågasätta och ställa de där kniviga frågorna som många andra duckar. En proffsig rekryterare med integritet som dessutom är en uppskattad rådgivare.”

”Louise Junghahn är en riktig stjärna, ett långsiktigt och nätverkande perspektiv samtidigt som hon är grym på att hitta talanger.”

”Louise Junghahn! Unik, dedikerad, personlig och mycket professionell!”

”Louise Junghahn är en grym rekryterare med fingertoppskänsla. Alltid lika proffsiga i kontakt med kund och kandidater. Jag letar alltid efter nya möjligheter till samarbete.”

”Louise Junghahn – hon ”ser” kandidaten bakom och igenom (been there, done that) och månar helhjärtat om att båda parter ska komma rätt.”

 

På HR Sverige Bloggen hittar du hela listan ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018”

Här finns mer information om nomineringarna och de olika kategorierna

 

Hör gärna av dig!

Du som ännu inte valt att samarbeta med oss, vi ser fram emot en kontakt och en dialog om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att hitta era framtida talanger och bygga er organisation och verksamhet till att bli än mer framgångsrik.

Vi rekryterar chefer och seniora specialister inom HR, Ekonomi, Marknadsföring och Kommunikation. Vi rekryterar även till konsultuppdrag. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som rekryterings- och searchkonsult och rekryterar chefer, ledare och specialister inom marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi. Utnämndes 2014 och 2018 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här.

Tags: ,