Våra specialister

Louise Junghahn – grundare, ägare och seniorkonsult

Louise har mångårig egen chefserfarenhet och mer än 15 års erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering samt utvärdering och omställning av ledare och specialister inom privat och offentlig sektor. Hon har framgångsrikt genomfört 100-tals rekryteringar nationellt och internationellt. Innehaft flertalet chefs- och specialistroller inom marknadsföring, kommunikation, affärs- och verksamhetsutveckling, samt har mångårig erfarenhet som karriärcoach och seniorkonsult inom rekrytering, urval och affärs- och organisationsutveckling. Louise har också erfarenhet av styrelsearbete.

Louise har under åren vid flertalet tillfällen omnämnts och nominerats i olika HR- och rekryteringssammanhang. Hon har bland annat blivit utsedd i november 2018 och november 2014 till “Sveriges topp 50 rekryterare” på HR Sverige Bloggen.

Louise har god erfarenhet av och insikt i hur företag med sina organisationer och verksamheter kan skapa effektivitet och ökat värde. Hon har ett mycket stort och väl etablerat nätverk inom Kommunikation, Marknadsföring, HR och Ekonomi i alla branscher.

Louise har en civilekonomutbildning med inriktning marknadsföring från Stockholms universitet och är certifierad i Kompetensbaserad intervjuteknik, flertalet personlighetsverktyg, såsom bland andra OPQ och Master Person Analys (MPA) samt begåvningstestet Adjustable Competence Evaluation (ACE). Louise är dessutom certifierad NLP Practitioner.

Mobil: 0703-27 27 02, e-post: louise@junghahn.se

louise_junghahn-1

triangel1