Rentokil Initial

“Jag har genom åren förutom de “traditionella” rekryteringarna också haft en del behov av att tillsätta nyckelroller där kraven varit mer specifika på olika sätt. Dessa rekryteringar är och kommer alltid att vara en utmaning då behovet för rollen redan finns i organisationen och därav snabbt måste tillsättas och börja leverera i stort sett från första dag.

Jag har samarbetat med Louise Junghahn de sista åren vilket har varit mycket givande för oss. De rekryteringar hon har hjälpt mig med arbetar fortfarande inom företaget fast i andra roller då de befordrats vidare i karriären.

Det som utmärker Louise i jämförelse med andra rekryterare jag samarbetat med är främst hennes förmåga att snabbt skaffa sig djup och värdefull insikt i företagets värderingar och själva syftet och anledning till de profiler jag söker efter. Kandidaterna som presenteras håller alltid hög kvalitet mot den profil jag tänkt mig.

Extremt professionell genom hela processen, också mer än 1 år efter anställning genomförs uppföljningar med båda parter. De anställda har uppfattat detta agerande mycket positivt och seriöst vilket också stärker deras stolthet mot vårt företag.”

Mattias Lundgren, tid. Strategic Development Manager, Nordic Region, Rentokil Initial


Kategori

Kund