Rekrytera för livet

Jag vill dela med mig av något väldigt roligt. För att du ska hänga med får du en kort tillbakablick. För 3 år sen startade vi vår egen insamlingsfond ”Rekrytering för livet” hos Barncancerfonden. För oss som arbetar med långsiktig och hållbar rekrytering var valet enkelt. Barnen är vår framtid och det är där satsning och stöd ger mest tillbaka i framtiden. Vi vill bidra till en positiv framtid och stödjer därför den viktiga forskningen kring barncancer.

Vår idé är enkel, vi skänker en del av vårt rekryteringsarvode direkt in i insamlingsfonden ”Rekrytering för livet” och önskar och hoppas att det vi bidrar med kan vara till nytta för det framtida forskningsarbetet.

Det som gör allt väldigt mycket roligare är att jag precis i dagarna fick ett mail från Barncancerfonden som berättar att de under 2015 slog rekord i insamling. Det är helt fantastiskt tycker vi på Junghahn & Partners!

Det visade sig vara en god idé, det här att arbeta hållbart och långsiktigt. Med förra årets rekord i insamling kan Barncancerfonden finansiera 221 olika projekt inom barncancer och det innebär ett steg närmare fondens vision – att utrota barncancer. Det värmer i hjärtat att få vara med och bidra till det.

Tack alla ni kunder som tillsammans med Junghahn & Partners har varit med och bidragit!

Nyfiken som jag är… vilka goda hållbara idéer jobbar ni med?

 


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som rekryterings- och searchkonsult och rekryterar chefer, ledare och specialister inom marknadsföring, kommunikation, HR och ekonomi. Utnämndes 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här. 

Läs om våra övriga bloggare

Tags: ,