Sommaren är här och vi har spännande nyheter!

Efter en turbulent vår så känns det härligt att sommaren och det fina vädret nu är här. Nu har vi möjlighet att vara mer utomhus och det blir enklare för oss att träffa nära och kära. Vi ser fler områden som öppnas upp, så låt oss verkligen hoppas att vi tillsammans kan hålla det här nu. Låt oss tillsammans se till att vi kan fortsätta att öppna upp vårt samhälle.

På Junghahn & Partners ställde vi om direkt i våras och har bedrivit vår verksamhet mer eller mindre helt digitalt. Några fysiska möten har det blivit och de har verkligen varit välkomna, tycker vi. Saknaden av det sociala och att mötas på riktigt är trots allt ett behov vi inte kan vara utan. Vi hoppas att vi kan ses mer personligen när vi kommer tillbaka från semestern. Det tycker vi vore trevligt och vi tror att det bidrar positivt i våra samarbeten.

Det händer spännande saker hos oss… vi är glada och stolta över att kunna berätta att i slutet av sommaren kommer Junghahn & Partners att se annorlunda ut. Vi har ett samarbete på gång som gör att vi kommer att kunna erbjuda alla våra kunder och kandidater ett bredare och mer givande erbjudande inom affärsorienterad rekrytering och consulting. Vi kommer fortsatt agera inom våra specialistområden Management, Commercial & Marketing, Ekonomi och HR.

Vi känner oss mycket positiva och vet att det här kommer att öppna upp för fler givande möjligheter till goda långsiktiga samarbeten. Just nu arbetar vi för fullt och vi ser mycket fram emot att ses för att presentera vårt utökade tjänsteerbjudande.

Sommargåvan går självklart även i år till vår egen insamlingsfond ”Rekrytering för livet” hos Barncancerfonden. Vi är stolta över att kunna bidra till det viktiga forskningsarbetet genom vårt långsiktiga samarbete med Barncancerfonden.

 

Du når oss hela sommaren på 0703-27 27 02 och louise@junghahn.se  om du behöver rådgivning eller har behov av att starta upp en rekrytering eller hitta en interimslösning.

Vi hoppas att du får en riktigt härlig och fin sommar och semester!

 

Sommarhälsningar,

Louise Junghahn
VD/Ägare
Junghahn & Partners

 


Om författaren

Louise Junghahn driver Junghahn & Partners. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige.

Läs mer om Louise och Junghahn & Partners här
Louise på LinkedIn