Tack till alla konsultkollegor i branschen!

Vi ställer inte in, vi ställer om!

Jag har nu länge velat sätta ord på vad jag tänker och på den stolthet jag känner för er konsultkollegor. Kollegor som precis som jag träffar människor och organisationer och får dom att växa, bli tydliga i sina budskap, arbetar med utveckling och avveckling med ständiga förändringar och hjälper till att sätta strategier och mål framåt.

Det finns en sådan hjälpsamhet, kreativitet, positivitet och innovativ förmåga att både tänka och agera i denna omvälvande och overkliga tid och framför allt bjuder man och delar med sig av sin kunskap till både kollegor och andra både kostnadsfritt och till en liten symbolisk summa.

Jag är så imponerad och glad att tillhöra denna yrkeskår som i tider som dessa snabbt hittar nya vägar att arbeta och förmedla budskap. Man arbetar från den ena dagen till den andra nästan helt digitalt och det på ett otroligt professionellt sätt, har promenadmöten och träffas ute, poddar eller föreläser från en scen helt själv och bjuder på sin kunskap genom en videolänk. Man kompetensutvecklar sig, arbetar inom vården, hemtjänsten, säljer blommor, handlar åt äldre, tillverkar sjukvårdsmaterial…det finns inget slut på vad man gör för att bidra och visa att man kan ställa om, ni påvisar en prestigelöshet som gör mig glad i hela kroppen.

Så ett innerligt varmt TACK för att jag får möjligheten att samarbeta och ta del av alla bra saker ni skapar. Ni gör att jag kan fortsätta tro att det jag arbetar med gör skillnad.

Vi ses förhoppningsvis inte bara digitalt inom en snar framtid, utan i en framtid där jag är helt övertygad om att oavsett på vilket sätt det sker så kommer ni fortsatt påvisa er arbetsglädje, ert kollegiala agerande och er innovativa förmåga.

Från en stolt kollega,

Katinka


Om författaren

Katinka Kubenka driver sedan många år tillbaka Insight Consulting och erbjuder bland annat tjänster för dig som är intresserad av att veta mer om hur du gör dig attraktiv för ditt nästa jobb, ett styrelseuppdrag och hur du bygger en framgångsrik professionell styrelseprofil.

Kontakta gärna Katinka för mer information.

E-post

LinkedIn